De afdelingen van ICTZ

This is where the magic happens!

Aangenaam kennis maken! Alle afdelingen van ICTZ op een rijtje. Weten wie er versterking kunnen gebruiken? Bekijk alle vacatures.

Research & Development

Ken je code! Moet er software ontwikkeld worden? Kan er iets beter of sneller? Is er een structureel probleem en lijkt de software de boosdoener? Dan gaan deze collega’s aan de slag.

Afdeling R&D | ICTZ

Consultancy

Het zorginformatiesysteem moet op elk niveau optimaal presteren. De Consultants weten precies wat nodig is en hoe onze klanten dat in de praktijk brengen. Er zijn drie teams: Technisch Consultancy, HiX Consultancy en Business Consultancy.

Klantondersteuning

‘Het EPD is traag!’ ‘De verbinding met de database is weg!’ Voor de collega’s van de Klantondersteuning is geen vraag te gek. 24/7 afwisseling gegarandeerd!

Beheer

Is het probleem té groot om binnen de afgesproken tijd op te lossen? Dan worden de Systeembeheerders ingeschakeld! Zij vinden altijd een oplossing.

Afdeling Beheer | ICTZ

Secretariaat

Van pennen, plannen en post-its, tot vergaderruimtes of een cadeautje voor de klant: deze dames kunnen (bijna) alles voor je regelen!

Afdeling Secretariaat | ICTZ

Receptie

Altijd een vriendelijk woord en een glimlach op hun gezicht. Onze dames van de Receptie zorgen voor een warm welkom bij ICTZ!

Afdeling Receptie| ICTZ

Marketing

De creatievelingen van ICTZ! De baas over de huisstijl, events voor klanten, de website, de content en verder álles waar het logo op komt te staan.

Sales

Bijna nooit op kantoor, maar vooral bij de klanten. Deze mannen luisteren naar de klanten, denken mee en geven advies over hoe ICTZ hen kan ondersteunen.

afdeling sales ictz

Finance

Facturen versturen én betalen, overzichten maken en, niet onbelangrijk, de salarissen uitbetalen. Deze collega’s zijn fan van cijfertjes.

Human Resources

Solliciteren? Dan krijg je als eerste met collega’s Paula of Anita te maken! Ben je eenmaal ICTZ’er? Dan stel je hen ook alle vragen die met werk te maken hebben.

Management Team/Directie

Onze Chefs! Eindbazen! De tweekoppige directie, per persoon een eigen specialiteit, mag in principe over alles het laatste woord hebben.