ICTZ is allesbehalve een traditioneel IT-bedrijf. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Wij weten álles van het elektronische patiëntendossier (EPD) en zo zorgen wij dat onder andere artsen en verpleegkundigen de beste zorg aan hun patiënten kunnen leveren. En dat maakt werken bij ICTZ bijzonder.

Zorginstellingen ontzorgen

Wij hebben álle kennis in huis, zowel technisch als functioneel, van het ChipSoft HiX EPD-systeem om zorginstellingen te kunnen ontzorgen. Wij adviseren, begeleiden, ontwikkelen, ondersteunen en beheren. En dat allemaal zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaak: het leveren van uitstekende patiëntenzorg.

Tijd en capaciteit

Ziekenhuizen, revalidatiecentra, zelfstandige behandelcentra en GGZ-instellingen bellen ons als er capaciteit en kennis nodig is bij complexe technische of functionele vraagstukken die grote impact op de organisatie (kunnen) hebben. Dat maakt van elk project een uitdaging, maar dat zorgt ook voor een extra reden om zelf te zorgen voor succes.

Eén ding hebben al onze projecten met elkaar gemeen: we passen innovatieve, technologische oplossingen toe binnen een relevant, vooruitstrevend en zeer dynamisch vakgebied.

Doen waar je goed in bent

Werken bij ICTZ betekent werken in een kennisintensieve organisatie. Respect verdien je bij ICTZ vooral op grond van je persoonlijke kwalificaties, je mate van inzicht, de wijze waarop je kennis deelt, en de manier waarop je eigen uitdagingen aanpakt en overwint. Alle collega’s zijn resultaatgericht, lopen mee in de voorhoede van hun kennisgebied en doen waar zij goed in zijn.

Spreekt jou dit aan?
Bekijk alle vacatures bij ICTZ >>