Sophie werkt sinds januari 2017 bij ICTZ en is begonnen als Management Assistente. Later is hier de rol van Kwaliteitscoördinator aan toegevoegd. Sophie wil zich graag verder ontwikkelen bij ICTZ en zij krijgt hier binnen het bedrijf alle ruimte voor.

Mogelijkheden voor de toekomst’

‘Ik ben een Management Assistente die houdt van het creëren van overzicht en het hebben van controle over de situatie. In mijn vorige functie was ik Management Assistente Raad van Bestuur bij een Jeugdzorg & Onderwijs instelling. Helaas kon ik mij daar na vijf jaar niet verder ontwikkelen. ‘Stilstand is achteruitgang’ denk ik altijd, en zo zit ik niet in elkaar. Ik was in de tussentijd ook moeder geworden en de aanzienlijke reisafstand begon mij tegen te staan. Redenen genoeg om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Destijds had ik twee sollicitatieprocedures lopen en uiteindelijk heb ik voor ICTZ gekozen. De kleinschaligheid van ICTZ toentertijd sprak mij enorm aan. Het bedrijf was flink aan het uitbreiden waardoor ik mogelijkheden voor de toekomst zag’.

De sfeer is informeel en zeer collegiaal’

‘ICTZ is opgericht in 2007 en is uitgegroeid tot een redelijk groot bedrijf. Hierdoor is mijn takenpakket breed en biedt mijn functie zeer afwisselend werk. Ik houd mij als Management Assistente onder andere bezig met: het beheren van mailboxen, agenda’s, verslaglegging van vergaderingen, aandragen van relevante agendapunten, uitzetten van actiepunten en het bewaken van de voortgang.

Ik ben binnen ICTZ de aangewezen persoon om de kwaliteit in de gaten te houden. Ik doe dit in de rol van Kwaliteitscoördinator en ben verantwoordelijk voor de uitvoering van ondersteunende processen. Ik activeer en stimuleer collega’s om te werken volgens onze kwaliteitsnormen’. 

‘De audit is altijd een spannend moment’

‘Om als organisatie de betreffende NEN en ISO certificaten te behalen, moet ons hele managementsysteem goed functioneren. Jaarlijks wordt dit door een externe auditor getoetst. Ik vind dat altijd een spannend moment! Door mijn centrale functie signaleer ik op tijd risico’s en punten ter verbetering. Ik vind het leuk om te zien hoe we onszelf continue verbeteren en ontwikkelen. En om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Er is veel vertrouwen vanuit de Directie en ik word aangemoedigd om het beste uit mijzelf te halen. Aanmoediging gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar de momenten zijn er en dat is fijn! De sfeer binnen ICTZ is informeel en zeer collegiaal. Geen dag is hetzelfde, omdat mijn takenpakket breed is. Als ik een drukke dag achter de rug heb waarin ik alles onder controle had, mijn Directie heb kunnen ontlasten en ondersteunen én voor de volgende dag alles gereed heb staan, dan ga ik met een voldaan gevoel naar huis’.